Кількість
|
Вартість
|
||
|
Коментар від Свідар
Plantonit Mo* – рідке добриво для профілактики та дефіциту нестачі молібдену в рослинах. Активізує проходження окислювально-відновлювальних процесів у рослині, бере участь у вуглеводному обміні та обміні фосфорних сполук, синтезі вітамінів та хлорофілу. Він сприяє засвоєнню азоту і фосфору, поліпшує живлення рослин кальцієм, покращує засвоєння заліза. Особливо ефективним є застосування молібдену на кислих ґрунтах..
*Mo – (від лат.) - Молібден.
Дія і вплив добрива:
- поліпшується азотфіксація
- підвищується вміст білка в зерні
- підвищується вміст цукрів та вітамінів
- підвищує стійкість рослин до низьких температур і посухи
- прискорює розвиток і стимулює діяльність бульбочкових бактерій
Хімічний склад та властивості:
1 | ГІФ кислоти | 3 % | 7 | N | 60 г/л |
2 | Амінокислоти | 2 г/л | 8 | *MgO | 5 г/л |
3 | Фітогормони | 2 г/л | 9 | SO3 | 15 г/л |
4 | Бетаїн | 1000 ррm/л | 10 | *Mo | 50 г/л |
5 | Хітозан | 100 ррm/л | 11 | *Cu | 5 г/л |
6 | ПАР | 3% | *Елемент в хелатній формі EDTA |
рН –
Густина –
Препаративна форма - Концентрат суспензії
Рекомендовані норми витрати Плантоніт Молібден:
Культури | Фаза росту та розвитку | Норма витрат, л/га |
Соняшник | 2-6 пар листків (ВВСН 14-33) | 0,2-0,5 |
Кукурудза | 3-8 листків (ВВСН 13-18) | 0,2-0,5 |
Бобові (Соя, горох) | 3-5 трійчастих листків (ВВСН 14-16) Бутонізація – початок цвітіння (ВВСН 51-61) | 0,2-0,5 0,3-0,7 |
Зернові колосові | Кущення (ВВСН 21-29) | 0,2-0,5 |
Озимий і ярий ріпак, гірчиця | Весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) Бутонізація (перед цвітінням) (ВВСН 50-61) | 0,2-0,5 0,2-0,5 |
Цукровий і кормовий буряк | Змикання листків в рядках (ВВСН 19-34 Змикання листків в міжряддях (ВВСН 35-39) Активний ріст коренеплодів (ВВСН 39-49) | 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5 |
Картопля | Стеблування - початок в’янення і відмирання бадилля (ВВСН 21-97) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |
Томати, перець, баклажани | Повне цвітіння – достигання плодів (ВВСН 63-89) з інтервалом 14-21 день | 0,2-0,5 |
Огірки | 3-6 справжніх листків – до кінця плодоношення (ВВСН 13-89) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |
Морква | 4-6 справжніх листків – повне формування коренеплодів (ВВСН 14-49) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |
Цибуля, часник | Початок формування - кінець наливу цибулин (ВВСН 41-49) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |
Капуста | 2-3 справжніх листків – повного формування качана (ВВСН 12-49) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |
Зерняткові (яблуня, груша, айва) | Перед цвітінням - збір врожаю (ВВСН 51-89) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |
Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня, слива) | Перед цвітінням - збір врожаю (ВВСН 51-89) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |
Виноград | Перед цвітінням - збір врожаю (ВВСН 51-89) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |
Смородина, малина, аґрус | Перед цвітінням - збір врожаю (ВВСН 51-89) (з інтервалом 14-21 день) | 0,2-0,5 |